لقمه پیتزایی با نان لواش
لقمه پیتزایی یکی از خوشمزه ترین وعده های غذایی برای ناهار و شام و عصرانه بوده و یک گزینه ایده آل برای تغذیه در مسافرت و طبیعت گردی و بخصوص مدرسه بچه ها می باشد
این غذای خوشمزه نیازی به فر ندارد و با هر مواد میانی در دسترس به راحتی آماده می شود و طعم و مزه فوق العاده ای دارد که برای هر سن و سالی مناسب می باشد
مواد لازم
● گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
● نمک و ادویه: به میزان لازم
● رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
● قارچ: ۱۰ عدد
● فلفل دلمه: یک عدد
● پیاز: 1 عدد
● پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
● نان لواش: به تعداد لازم
طرز تهیه
(1) ابتدا یک عدد «پیاز» را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت می دهیم، سبک که شد 250 گرم «گوشت چرخ کرده» را بهش اضافه کرده و تفت می دهیم
(2) کمی که گوشت تفت خورد و آبش کشیده شده نمک و ادویه دلخواه را اضافه کنید سپس یک قاشق غذاخوری «رب گوجه» را هم ریخته و هم بزنید
(3) وقتی رنگ رب باز شد، نوبت به اضافه کردن «قارچ های نگینی خرد شده» و یک عدد «فلفل دلمه خرده شده» است سپس مخلوط کرده تا مواد میانی مان آماده شود
(4) در این مرحله نان لواش را به صورت نواری پهن برش زده و روی هم به حالت بعلاوه قرار دهید [مطابق ویدیو] سپس یک لایه مواد میانی و مقداری پنیر پیتزا روش بریزید و ببینید
(5) روغن را داخل تابه ریخته و اجازه بدهید داغ شود سپس دو طرفه لقمه ها را سرخ کرده و در نهایت روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود
نکته ها
● مواد میانی را می توانید هر چی که در دسترستان هست استفاده کنید
● میتوانید لقمه ها را بدون اینکه سرخ بکنید، آماده کرده و داخل زیپ کیپ یا ظروف فریزری گذاشته و داخل فریزر قرار دهید تا هر زمان خواستید برداشته و سرخ کنید
● مواد میانی نباید روغن اضافی داشته باشه اگر نیاز بود میتوانید مواد را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی اش خارج شود
طرز تهیه لقمه پیتزایی با نان لواش