لقمه پیتزایی با نان لواش

لقمه پیتزایی یکی از خوشمزه ترین وعده های غذایی برای ناهار و شام و عصرانه بوده و یک گزینه ایده آل برای تغذیه در مسافرت و طبیعت گردی و بخصوص مدرسه بچه ها می باشد

این غذای خوشمزه نیازی به فر ندارد و با هر مواد میانی در دسترس به راحتی آماده می شود و طعم و مزه فوق العاده ای دارد که برای هر سن و سالی مناسب می باشد

مواد لازم

● گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

● نمک و ادویه: به میزان لازم

● رب گوجه: یک قاشق غذاخوری

● قارچ: ۱۰ عدد

● فلفل دلمه: یک عدد

● پیاز: 1 عدد

● پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

● نان لواش: به تعداد لازم

طرز تهیه

(1) ابتدا یک عدد «پیاز» را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت می دهیم، سبک که شد 250 گرم «گوشت چرخ کرده» را بهش اضافه کرده و تفت می دهیم

(2) کمی که گوشت تفت خورد و آبش کشیده شده نمک و ادویه دلخواه را اضافه کنید سپس یک قاشق غذاخوری «رب گوجه» را هم ریخته و هم بزنید

(3) وقتی رنگ رب باز شد، نوبت به اضافه کردن «قارچ های نگینی خرد شده» و یک عدد «فلفل دلمه خرده شده» است سپس مخلوط کرده تا مواد میانی مان آماده شود

(4) در این مرحله نان لواش را به صورت نواری پهن برش زده و روی هم به حالت بعلاوه قرار دهید [مطابق ویدیو] سپس یک لایه مواد میانی و مقداری پنیر پیتزا روش بریزید و ببینید

(5) روغن را داخل تابه ریخته و اجازه بدهید داغ شود سپس دو طرفه لقمه ها را سرخ کرده و در نهایت روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود

نکته ها

● مواد میانی را می توانید هر چی که در دسترستان هست استفاده کنید

● میتوانید لقمه ها را بدون اینکه سرخ بکنید، آماده کرده و داخل زیپ کیپ یا ظروف فریزری گذاشته و داخل فریزر قرار دهید تا هر زمان خواستید برداشته و سرخ کنید

● مواد میانی نباید روغن اضافی داشته باشه اگر نیاز بود میتوانید مواد را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی اش خارج شود

طرز تهیه لقمه پیتزایی با نان لواش